Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom sitter i närheten där en bor och bevakar personen. (Försöker fånga stämningen i händelsen genom texten)


Ett hem och stalkarna.

Idag som så många andra dagar är de här vakna inför natten
bevakar allt som händer i dennes utveckling som författare?
Är det de som knackar på dennes dörr och med hög
röst dundrar fram med orden högt och tydligt;

"Du ska häktas"

Samma när dennes promenad känns befriande
så måste de gå efter med orden; du ska häktas!

Med inre rädsla undrar en, sitter ni bara och bevakar
just för att skrämmas och vem kan precis säga att en
har gjort något fel, eftersom detta pågår just så här?

Undrar varför hyresvärden kan låta detta hålla på?

Är ni från vården eller bara några grannar som kränker,
tänker så en stackars utsatt person som har ett kontrakt.

Lyckligtvis!

-Bli inte rädda, de kan inte få Er häktade.

Kanske dags att kontakta den riktiga: Polisen.

Senare;
-Förstår inte vad som pågår utanför ert hem.

Lyssnar till Polisens ord..

"Var dig själv så klarar du dig"

-Från vad?

Min fråga är viktig att ställa för den rymmer så mycket.

Kan ensamheten och bevakningen leda fram till mord?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-15 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP