Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engångsmössa

- Vad kostar den?
Helst ett tjog hundra riksdaler
rabbaterat, trendigt och perfekt
Inbyggd GPS, bluetooth och matchande sandaler

Klick, klick, klick
vilket stort eko spargrisen fick

- Fan, jag ångrar redan att jag köpte den!
Vad är det du säger?
Vill du inte ta studenten?




Fri vers av Aspskugga
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-15 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspskugga
Aspskugga