Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt bortom sjöarna

Kanske om jag borstar tänderna
tillräckligt hårt
tillräckligt länge
så kommer det vara över sen

Kanske om jag hittar på en helt egen planet
att börja om på nytt
att leva mitt riktiga liv
så kan en ny sol stiga över dalar och stränder

Om jag tar en tillräckligt lång promenad
långt bortom kullarna
långt
bortom
sjöarna…

så kommer allt vara som vanligt
när jag återvänder.




Fri vers av Aspskugga
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-28 00:43



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Ja, jag tänker också så.
2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Aspskugga
Aspskugga