Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klättra högre

Hilmar klarblåa värmer mitt ansikte
leder mig förbi skuggor
ut bland vågor
strålar av morgon dag för dag
min hand kan vila
och jag kan klättra högre




Fri vers av Aspskugga
Läst 155 gånger
Publicerad 2020-08-20 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspskugga
Aspskugga