Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

delen av mig

tänker i efterhand

Är rädd för att
den delen av mig jag lämnade
hos dig

inte är jag




Fri vers av Aspskugga
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-17 22:33



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, intressant, vilket är värst, om den inte skulle vara du, eller om den faktiskt är du? Psykodrama!
2021-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Aspskugga
Aspskugga