Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januaridag.

Kylan kom igen
vinterknarr under skorna.
Kylan biter i kinden
snön dekorerar granarna.
På morgonen brinner himlen
på dagen strålar solen.
Knappt märkbart minut för minut
vandrar vi mot ljuset.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-01-16 20:22



Bookmark and Share


  Ragnarök
Verkligen känner vintern ta tag och krama om en. Jag saknar det där! Fint skrivet!
2017-01-30

  Lena K Nilsson VIP
Fint om det, trots vinter, tilltagande ljuset ...
2017-01-23

  Nils-Robert
En diktsom andas optimism
2017-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig text...
2017-01-21

  Bo Himmelsbåge
En strålande vandring i vinterkylan... mot solen värmen o ljuset...

Tack!
2017-01-19

    Dan Myrbeck
Fint skildrat
2017-01-17

  Eva Helene VIP
Så vackert och hoppfullt en januaridag som denna!
2017-01-17

    ej medlem längre
Varmt och hoppfullt om kylan och ljuset.
2017-01-17

  Gunnel Eriksson VIP
Din dikt får mig att uppskatta januari.
2017-01-17

  Rise Little One
Januari är en underbar månadunder din fina penna :)
2017-01-17

  Yrre VIP
men ändock! :D
2017-01-17

  ULJO
Fin vandring mot vårsolen
2017-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i vinterskrud!

2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP