Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets cocktail

essensen
av den man är
och vill vara

den man blir
färgat av det förflutna

skål

© Maria Marängsviss, 20 januari 2017




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-22 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP