Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bikti




de efterkommande barnen
blev aldrig inskrivna här

för den drunknade tvåårslilla
tog livsljuset med sig

mammans och pappans ljus
som förälderblicken lyste av



och det finaste som finns
blev



att vara ett oskrivet blad



så som
deras förstfödda dotter





Fri vers av glasa VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2017-01-18 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP