Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinst

Du har vunnit
hundratusen

ta Champagne
om du är frusen

du har vunnit
en milljon

köp dig
genast en citron

du har vunnit
en miljard

life is pretty hard

du har vunnit
tio miljoner

köp dig snarast
tio citroner

du har vunnit
tio miljarder

life is even harder

du har vunnit
en skatt

håll dig för skratt
för lyckan har vänt

inget har hänt
allt är på skämt

du har vunnit högsta vinsten
finns den?




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-19 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren