Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagen är en dröm om natten. Och natten är en dagdröm om dan. / / / Dagen är en dröm om ljuva natten. Natten är en dröm på ljusa dan.


Dagen är en dröm om natten

Dagen är en dröm om natten.
Och natten är en (dag)dröm om dan.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-20 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman