Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan med änglahåret och min sjuka katt



Cyklar hem från affären - grått

Flicka med långt änglalikt hår
glad stark och fri bland ulliga gulliga får
när våra blickar möts
blir hon jag

det yttre blir mitt inre
den flickan förlorade jag
för längesedan...

min übersjälvständige katt sjuk
tvingas inomhus
hans skrik jämmer rytande och bevekande
i nätter och dagar

tvingar mig igenom hjälplöshet och otillräcklighet

Jag lär mig att vårt gemensamma självständighetsskydd
skapat en sköld mot sårbarhet och kärlek (verkar vara kattens läxa oxå)

Vi lär oss både katten och jag
nya sätt att kommunicera
genom ny tillit och förståelse

flickan med änglahåret
tillbaka glad lycklig och fri...




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-20 21:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow <3
2017-02-11

    Dan Myrbeck
Husdjur väcker nog olika sidor
hos oss...
2017-01-25

  Lars Hedlin
En text som känns och berör
2017-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om den lilla flickan som försvann, men kom tillbaka!
2017-01-22

    ej medlem längre
Dina ord letar sig in i alla sinnen när jag läser...
2017-01-21

  Blomma-Stjärna VIP
sjukdom och elände som blir sett förvandlas till en ny kommunikationsförmåga
och en liten flicka kommer tillbaka... !!!!
Fint!
2017-01-20
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP