Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrev brevet i den nyfallna snön

det var det enda sättet
att verkligen kunna säga
att bara nästan kunna greppa

det osagda ordet
det oskrivna brevet
med mitt eget finger
i min egen hand
på världens
livets
bottenfrusna strand

det var det enda sättet
som det ändå
nästan kunde få en plats

trots allt

även utanför min hand




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 304 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-21 10:34



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vackert och berörande.
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman