Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita lögner

Överallt ser man
vita lögner segla
genom luften,
lika orädda
som oskyldiga
och tillsammans
ger de ett intryck
av något större
än sanningen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 175 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-01-21 14:47



Bookmark and Share


    Atte Nordin
Väl formulerat!
2017-01-23

  Blått Norrsken VIP
Du skriver bra!!!
Vita lögner är väl ett sammanhang av kärlek och välvilja.
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta