Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker på alla dessa stjärnor som tycktes ha allt; berömmelse, framgång, rikedom, skönhet o.s.v. Ändå tycks de inte lyckliga, utan knarkar ihjäl sig. R I.P Whitney Houston och ni andra


Fallen stjärna

Som en stjärna faller
Faller också du
Lyste högst på himlen
Ingen förstod hur

Hur du kunde falla
Fallet det var stort
Undrar hur det skedde
Efter allt du gjort

Lycklig är ej stjärnan
Fast den lyser starkt
Rymden är oändlig
Sorgen likaså




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-22 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP