Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror, vet


Vi är lever på lånad tid
lånad för hur länge
ja om man det viste

_________

Ingen flyger för högt
bara han flyger
med egna vingar

_________

Att räkna tiden
är att göra den tung

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 205 gånger
Publicerad 2017-01-22 14:43



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den tredje är min favorit
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén