Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkt hos mig

Nu är det mörkt hos mig
sjunger en röst
med ljusa
övertoner

själva mörkret
är ljus
för somliga

ljuset mörker
för andra

bländande
för någon

mörkret
den djupaste
klarsyn




Fri vers av Petter Wingren
Läst 411 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-22 19:14



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Ljus och mörker, vi tolkar dess innebörd så olika. De mörkrädda är det mörkret de befinner sig i eller är det av annan karaktär. Du ställer frågor till betraktaren
"ljusa övertoner" inte så dumt.
2017-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hur olika vi uppfattar mörker och ljus!
2017-01-22

  Stanley Rydell
"for the darkness of waiting"

2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren