Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej.

Vad är på riktigt?
Att finnas där
Alltid göra fel
Dömas kritiseras

Vilken rätt tar du dig
Vilken rätt har jag gett dig
Landar alltid i något jag gjort
Fel

Annorlunda
Känner starkt
Menar allt
Tror på det som sägs

Har aldrig godkänt
Att bli trampad
Bli vingklippt
Av någon annan
Men du gjorde det

En sista gång
Aldrig igen




Fri vers av norrvan
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-23 00:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
andas styrka samt frihet!

gott
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

norrvan
norrvan