Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är densamme

Långa
skolkorridorer
gula tegelväggar
klassrum
på klassrum
jag var arton år

mycket vatten
har flutit
sen dess

droppar
har förenats
skiljts åt
och återkommit
som regn

jag är
densamme

lika fast beslutad
att bland individualister
vara kollektiv

bland kollektivister
individuell




Fri vers av Petter Wingren
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-23 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren