Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

 

 

en tårögd blomma

vidrör hans själ på djupet

ömma ord skriven




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-24 15:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint och samtidigt lite vemod
2017-01-29

    Dan Myrbeck
Fin
2017-01-25

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker haiku...
2017-01-24

  Quasimodo
En haiku fylld med sorg och kärlek!
2017-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One