Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då ...

 

 

 

jag har inget val...
vänjer mig vid tystnad
som ögonen vänjer sig vid ljus
låt papper och penna talat
skingrar vårt inre fint och mjukt

...

Jag springer ifrån min saknad
lurar mig själv som en tjuv
ser dig och mig även om jag blundat
 det gör så ont ...

det märker jag nu




Fri vers av Rise Little One
Läst 348 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-27 16:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och beröring i dina ord
2017-02-10

  Karina"Kia"
Denna dikt berör..från att inte kunna nå varandra,tiden blev inte stilla
Man vill av hela hjärtat att det skulle bli annorlunda men ack nej..inte denna gång...kanske nästa..om nästa infaller!?

En sorgsen text och den berör!
2017-02-02

  Fem hjärtan VIP
Berörande vacker text!
2017-01-31

  Lars Hedlin
Texten berör
2017-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
I en sådan stund behöver man tröst...så vemodiga ord...
2017-01-28

    ej medlem längre
Vemodsvackert.
2017-01-28

  Quasimodo
Känns som mycket smärta och saknad i en flykt från det som inte får vara eller bli.
2017-01-27

    Dan Myrbeck
Berörande o fint skrivet.
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One