Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner och ovänner


A och B är gamla fiender men blir vänner igen när C dyker upp och hotar de båda men då kommer D, som är vän till C och blir vän med A. Men då blir C och D ovänner och C blir vän med B. Då kommer E och F som är ovänner och E blir vän med A och samtidigt ovän med D, under tiden blir F vän med B och ovän med C. När alla har fått klart för sig vem som är vän och vem som är fiende börjar man om och håller på så där enda tills ingen längre vet vilka som är deras vänner och vilka ovänner.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-27 16:25



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Finurlig konfliktlösning
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP