Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns bara två ord (i hela världen)

Det finns bara två ord....
som någon har sagt
i hela världen.

Ja och nej.
(Du och jag).
(Dej och mej).
Ja och nej.

Det finns bara två ord.
Ännu kvar.

För dig och mig.

...

Det finns millioner med ord
överallt
i hela världen.

Men alla utan ja och nej.
(Du och Mej).
(Dig och Mig).
Ja + nej.

Det finns bara
två millioner ord
i hela världen.
Men aldrig ett enda som passar.



För dig eller mig.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-28 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman