Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi räknar vinterfåglar

Vi räknar vinterfåglar vid vårt fågelbord
se där, en handling som är enkel att utföra
man blir lycklig av att titta på fåglar
och lite avundsjuk
tänk den som kunde flyga så svindlande lätt
och som kommer till ett dukat bord
och som slipper titta nyheterna på TV

Jag tror att fåglarna är lyckliga




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-29 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP