Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jag älskar.

Den jag älskar
finns inte längre.
Ändå finns han överallt
jag behöver inte leta.
Du finns med mig här
i min tanke.
Du finns med i känslan
spröda kärlekstoner.
I mitt skratt -i min gråt
i min oerhörda saknad.
I naturen en solstänkt dag
blanka glittriga fiskevatten.
Ditt leende finns i
ljuset på bordet.
Det var ditt ljus som värmde mig
minnet av den kärleken värmer mig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 846 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-29 17:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat om den äkta kärleken, dina ord berör!
2017-03-03

  Lars Hedlin
Starkt i evigheten
2017-02-02

    Dan Myrbeck
Fina ord.
2017-01-31

  Blått Norrsken VIP
Underbart skaldat!!! Visst är det så . Mycket klokt och tröstande men också sant.
2017-01-31

  ResenärGenomLivet VIP
..."minnet av den kärleken värmer mig"...det känns gott att veta...
2017-01-30

  ULJO
Den äkta kärleken lever för alltid. Ta vara på den känslan.
2017-01-30

  Bo Himmelsbåge
Jaa... den Eviga Kärleken...
som Du har lyckan att ha funnit...
lyser Dig alltid, med sin klara varma sol...
När det snöar, regnar, haglar
o när tuppen arla gol...

Alltid kommer han att finnas...
den Du håller så kär...
Han ler så gott ovan molnen
i sin andliga Kärleksfulla sfär...
2017-01-29

  Rise Little One
Äkta kärlek finns alltid kvar i ens hjärta!
2017-01-29

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Vackert,innerligt och skönt minnesdiktat.
Kram TBG.
2017-01-29

    ej medlem längre
Han bor för evigt i ditt hjärta.
2017-01-29

  Marita Ohlquist VIP
Långt borta och ändå så nära!
2017-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP