Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fula Kärleken

 

Förgrip dig

på mitt purpurljus,

försnilla

det jag aldrig borde ägt.

Du har din fulla rätt

att ha fel,

min f.d. älskling.




Jag klandrar min aviga längtan                

att vårda ett läkt sår,

att trösta den som glömt,

och att torka tårar som dunstat

redan innan de rullat

till diamanter

i dyn.





Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-31 12:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Enkelt klargnistrande
och hårdvackert
Som renaste kolbit!
Yeeah!
:)
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP