Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets auktionsförrättare!

 

Förlöst

förlist

 

Behövlig

bedrövlig

 

Förbättrad

förkättrad

 

Utsmyckad

utskrattad

 

Betagen

bedragen

 

Självgod

självmord

 

Motivet?

Livet!

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-31 12:54



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Väldigt snyggt, stilrent och knivvasst ! Elegant formulering av allt livet kan innehålla !
2020-06-28

  Öknens Ros VIP
pessimisten: nu kan det inte bli värre!
optimisten: jooodåå!! ;)
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP