Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen.

Himlen är sammetssvart
några stjärnor lyser.
Månen som en tunn ljusslinga
ligger tryggt och vilar.
Marken är vit och kall
bakom knuten ser jag haren.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-31 19:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert målar du dina ord till en underbar tavla.!
2017-03-03

  Lars Hedlin
Fint uppmålat....
2017-02-02

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker bild.
2017-02-01

  ULJO
Idylliskt
2017-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Får en känsla av lugn och harmoni!
2017-01-31

    ej medlem längre
Du målar en vacker tavla med dina ord.
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP