Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vandring.

Precis som du sa
har jag vandrat i en skog.
Tät gammal granskog
där inte ljuset når in.
Vandringen blev lång
några månader nu.
Kroppen har värkt
efter vila.
Ibland har jag ropat ut
min förtvivlan efter dig!
Ibland har jag tyckt mig
förnimma dig.
Nästa stund har jag sett tecken
små hälsningar från dig.
I min vandring-i mitt mörker
har tårar stundtals skymt min väg.
Sen har jag hört toner-spröda kärlekstoner
när vinden virvlat och smekt min kind.
Nu närmar jag mig äntligen en glänta
där ljuset silar mellan trädtopparna.
Jag får syn på lite himmel
jag får snart andas liv igen.
Men under min vandring har jag varje dag
sjungit lovsång för din kärlek.
Trots allt mörker -trots all sorg
lever jag stolt -för att jag varit älskad av dig!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-31 21:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivet om fina minnen, som berör!
2017-03-03

  Lars Hedlin
berör inom
2017-02-02

    Dan Myrbeck
Fina minnen, fint skrivna.
2017-02-01

  Eva Helene VIP
Den starka kärleken lyser här och ger kraft och mod åt skrivarjaget inför dagar som kommer. Fint!
2017-02-01

  Anya VIP
Känner igen mig i att man söker små förnimmelser och tecken från den avlidne. En berörande text om saknad. Bra!
2017-02-01

    ej medlem längre
Läser dina vackra ord och känner hur orden berör alla mina sinnen.
2017-02-01

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt om en sorgens vandring.
2017-02-01

  ULJO
Så berörande du skriver.
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP