Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säreget

Blixtlåset på ett tält
har en säregen klang

öppnas det långsamt
ger det bas
dras det hastigt
diskant

att skala en grape
har en säregen kvalité

skalets tryck mot nagel
och fingertoppar
ger lust och doft
av beskt och surt

att kröka sitt pojkfinger
och putta en stenkula ner
i gropen
har en säregen triumf

kulan är du
du har kommit hem




Fri vers av Petter Wingren
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-01 07:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina observationer men nog är slutet mer än så, eller vad tror du? :)
2017-02-01

  Solstrale VIP
Superb beskrivning av de sinnliga upplevelserna!
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren