Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom väntade otaliga dagar (på miraklet från ovan)


Dom väntade åtskilliga dagar (på miraklet)

dom väntade otaliga dagar

på picknickplatsen
i den hemliga gläntan

på ett UFO som snart skulle landa
(för alltid... för alltid!)

dom väntade åtskilliga dagar
snart många liv

på ett UFO som just skulle landa
för alltid!
(på just denna platsen)

snart hade dom byggt upp en hel stad
en hel värld
och ett helt liv

här/där runtomkring

nedanför UFO:t

som aldrig någonsin kommer att landa

som aldrig har landat
(på just denna platsen)




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-01 20:32



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Bra!
Typiskt människor! De lever runt i väntan på svar.
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman