Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det våras för krig


Krig, krig, krig!
Mediekrig, tredje världskrig, religionskrig, kärnvapenkrig...

De senaste dagarna dyker ordet krig upp överallt, har jag märkt. Det känns inte bra. Jag gillar inte det jag ser nu, jag har sett det förr. De mörka krafterna rustar för krig och hetsar till krig: vi mot de, globalister mot nationalister, muslimer mot kristna och judar osv. Det är som att nån till varje pris vill att det ska bli krig. Alt-rightrörelsen och deras armé av troll och konspirationsteoretiker trummar på och använder ordet krig varje gång de postar nåt i sociala medier. Det här är nåt som sätter sig i människors hjärnor så de tror de att det redan ÄR krig och till slut blir det krig på grund av att stämningen smittar av sig - en masspsykos är skapad. Hoppas att det inte för sent att stoppa den här utvecklingen.

Nej, det är inte krig.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-03 16:45



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
ja! men det lät jag någon annan säga...
2017-02-03

    ej medlem längre
Hjärnan har ingen bild för negationer sägs det, så... det är kanske bättre att säga att "det är fred"? Frid? Stillhet. Samverkan. Omtanke. Kärlek...
2017-02-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Krig börjar bli ett missbrukat modeord. Till slut blir det en sanning. Men det är väl som vanligt, makt och pengar, styr skutan åt "fel håll".
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP