Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kukeliku!


Kort i rocken


Han har döpt sin pestspridare

till Tummeto[t]tempålen




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 399 gånger
Publicerad 2017-02-03 14:38



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
*fniss*
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP