Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viskande vind

lita på 

din inre syn

i ögonblicket

 

känslans närhet av

det öronen hör

i viskande vind

          




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-03 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP