Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Jag kommer ihåg dig som igår\"


Rivet skinn

Och du säger snälla saker igen
Ser på mig så mitt skinn blir rivet
Ord jag ville höra och blickar.
För guds skull glöm inte blickarna.
Inte för hans men för min skull
glöm INTE blickarna
Sriver bort mitt rivna skinn
Kursivt eller inte.
Spelar det någon roll




Fri vers av Elsa
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-05-18 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa