Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland måste jag, kill my darlings, vers nr 2 =borta, saknad av ingen!


Med sådan lätthet

Med sådan lätthet
slösaktigt
vänder vi bladen
i tidens bok

...

Dagen gryr
ljuset når oss
tiden fortsätter
som om inget




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-05 11:22



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Första strofen riktigt stark.
Livets storhet och förgänglighet.
(Men på en och samma gång)
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP