Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...lånad bild


Inom dig

frid kommer inifrån

 

du känner den inom dig




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-05 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP