Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitet

Inte långt borta
men nära

gömt
under hjärtats
dunvinge

inte förr
inte sedan
men nu

fördolt
i drömlandskap

inte vem som
inte någon

vad är gömt
vad är drömt
vad är glömt

ingen annan
har tillgång
till kärlekens
underlag

gåvan
minut
för minut
dag
för dag
ta nytt beslut

att älska
är jag




Fri vers av Petter Wingren
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-05 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren