Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sås kojigt

Sås och potatis
sås kalar vi potatis
sås allt är köttet
sås ka det smaka
sås änder vi vårt budskap
sås änker vi ambitionen
sås läpper vi taget
sås ka det låta
sås ätter vi igång
sås tänker vi
sås krattar du
sås kamligt av dig
sås ömnig jag blir
sås kandalöst
sås maklöst
ändå
sås kojigt




Fri vers av Petter Wingren
Läst 239 gånger
Publicerad 2017-02-05 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren