Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvt det är

Ljuvt det är
att finna vila
i en skogsglänta

än ljuvare
att finna den gläntan
i sitt inre

ljuvt det är
att höra havet
från solvarm klippa

än ljuvare
att äga den klippan
inuti

ljuvt det är
att se in i
den levande
lågan

än ljuvare
att upptäcka
den lågan
i sitt hjärta

att uppfatta
valör i det yttre
förutsätter värde
i det inre

förundran
överensstämmelse
är vårt
bränsle

gläntan
klippan
lågan




Fri vers av Petter Wingren
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-05 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren