Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNART SKA DU GÅ ...

Ett människoskal

dränerat på livsvatten

döden väntande

befrielse i solljus

bara fötter på sandstrand




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-07 17:41



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Vackert med brist på vatten kontra fötter på sandstrand
2017-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fin tanka om att gå över gränsen...
2017-02-11

  KattenKin VIP
Berörande tanka.
2017-02-11

  Lars Hedlin
Berörs
2017-02-10

  ULJO
Starkt berörande förmedlat
2017-02-09

  Sofhia Wirström
Starka rader
de berör
2017-02-07

  Blomma-Stjärna VIP
förbannat starkt om en nära förestående död -
alla har vi den inneboende - även i solsken finns den väntande - vår död!
2017-02-07

  M.Eta
Starkt!
2017-02-07

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om en människa i livets slutskede!
2017-02-07

    Dan Myrbeck
Stark o bra text
2017-02-07

    ej medlem längre
Berörande ord....
2017-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP