Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem blir Sveriges nästa statsminister?

 

Hen!




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-07 12:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Genialiskt gjort. :-D Dock har jag en allmän fråga, dvs inte riktad bara till dig: har någon eller några någonsin skapat något nytt, fungerande och bättre genom att fokusera på det som inte fungerar och det som folk egentligen inte vill ha, alternativt av erfarenhet vet inte blir bra? Eller behövs det ett eller ett par steg till i tankeprocessen plus lite action, kanske? ;-) Vi är ju många här som har hjärtat på rätt ställe och är enormt kreativa. Tänk om vi hade kunnat använda vår kreativitet och våra gåvor till att skapa det riktigt goda livet på riktigt och för alla? :-)
2017-02-08

    Elisabeth Nilsson VIP
:):)
2017-02-07

  Gunnar Hilén VIP
Ljuvligt vedervärdigt !!!!
2017-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP