Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springare och bönder

 

"När spelet är slut läggs alla pjäser i samma låda"

Alla utom springare för han skall höjas till skyarna.

Heil springare!

Bönderna stöveltramp, marsch!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-08 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP