Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm.

Jag har längtat
efter dig!
Jag har bett om
möten i en dröm.
Jag har tänkt
dig hit!
Jag hade hoppats
men ingenstans var du.
När jag bad om lite lugn
fanns du plötsligt här.
I sängen på natten
låg du bredvid och log.
Jag fick kyssa och
hålla om dig!
Jag vaknade lycklig
trots att du inte var kvar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-02-08 18:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Så tröstande och fint skaldat!
2017-03-03

  Bo Himmelsbåge
Så skönt...
att Din dröm kunde upplevas,
som Din verklighet nu...
o ge både lycka o tröst...
Detta tyder på att Du fortfarande har
mycket god kontakt med Din man...

Vackert nedtecknat!
2017-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
Tröstande och fint skrivet...
2017-02-11

  Lars Hedlin
Vackert
2017-02-10

  ULJO
Härligt att kunna känna så.
2017-02-09

  Solstrale VIP
Så i nervigt vackert du skriver!
2017-02-08

  Blått Norrsken VIP
Så givande i en dröm som känns så levande och verklig.
Fint !!!
2017-02-08

    Dan Myrbeck
Fina, nära minnen.
2017-02-08

  Marita Ohlquist VIP
En vacker dröm som påminner om det som varit!
2017-02-08

    ej medlem längre
När längtan och drömmar tröstar.
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP