Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föraning

Sommaren kommer inte att bli som jag tänkt mig.
När jag märker detta
blir jag rädd för olyckan som kommer att inträffa
då jag som vanligt ska stå
vid sidan av och se på eftersom
ambulansen inte kan rycka ut eftersom
jag saknar körkort eftersom
ingen kan göra något åt det.
Någon annan
kunde kanske ta över
snälla.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-09 11:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa ibland måste någon annan rycka in. hoppas det blir så om det behövs. Diktarjaget vädjar ju om hjälp...ett sårbart tillstånd. Stark text!
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist