Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enn omskivning av en tidigare hyllning till en Kär Vän


Ode till Extrovert Skelettexpert II


Till Min Bäste, Käre Gert
en synnerligen extrovert
och finurlig skelettexpert.
Jag önskar Dig till överlag
får njuta av Din födelsedag
med glädje och med välbehag
*
Som brukligt lägges år till år.
Ja märkligt är vad tiden går.
Hys härom dock ej bekymmer
ålderstrappan mycket rymmer.
Tag vart år som extra bonus.
Glöm bort tankarna på Fonus
och när Din kropp känns matt och trött,
slå upp och töm ett glas av rött.
*
Följ så Bacchus uti spåren.
Njut utav den ädla tåren.
Sluta att strö salt i såren.
Hys ej bekymmer inför åren,
och glöm bort de gråa håren
*
Tänk i stället Bäste Herre:
”Allt kunde ju ha varit värre”.

 




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-09 13:58

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra poesi av den gamla stammens sort,
vilken är den bästa för mig.
2017-02-09

    ej medlem längre
*Gold!
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson