Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora kollisionen

Den stora kollisionen -
mellan det matematiska
och det eviga levande.

Lämnar ofta kvar ett vrak.

Som en dubbelbokad big bang -
med jämnt för stora samtal + tal.

För att dividera.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-10 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman