Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Steve Bannon var svensk

 

Om Steve Bannon var svensk skulle han heta Steve Banan 

Om Steve Bannon var svensk skulle  han inte låta Trump ge sig på Nordström 

Om Steve Bannon var svensk skulle hans sajt heta Offpixled istället för Breitbart 

Om Steve Bannon var svensk skulle han ha Pippi som förebild och inte Darth Wader

Om Steve Bannon var svensk skulle Trump va tvungen att äta Kalles kaviar till frukost och ha böckerna i Billy bokhyllan 

Om Steve Bannon var svensk skulle Trump fortfarande vara Trump




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-10 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP