Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eikoeko

Skådade
navel

kratern
mitt i
solarplexus

magmans
nervtrådar

krälade
som maskar
på botten

i väntan på
utbrott

du kom förbi
två dyningar
från min klippa

stark intensiv
målinriktad

som skålad
hand
i återhållen
extas

vaggade
vågat
två skålade
händer
riktade
längs din viljas
linje

fulla med
fisk

vinkade
lyssnade
långt om
länge

din puls
ekade
mellan kobbar

svar
över ytors
tångsång

dröjer kvar
dold i uppstråk
nerstråk på
salta bränningar
måsskrik

arvet
från länge
sedan

dunk dunk dunk
dunk dunk dunk
dunk dunk




Fri vers av Petter Wingren
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-11 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren