Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är slemmigt depraverad

Jag är slemmigt depraverad
Många slynor mig sån gör
Och all dygd gör mig frustrerad
De all lycka helt förgör
Jag är libertin och fallen
För den lust som mig kåt gör
Så blodet fyller mig i ballen
Om slynor mig då hett förför
Himmelriket kan jag glömma
Efter dagen som jag dör
Jag kan ens ej om det drömma
Som libertin man ej det gör
Mitt eget paradis är sängen
Med en puma jag förför
Men det kan vara sommarängen
Där jag samma saker gör
Må fromma dygdigt livet leva
Men jag har valt ett syndigt liv
Och mången puma för mig skreva
Och giver njutning intensiv
En njutning som mig köttet giver
En njutning helt ultimativ
Ty sådan njutningen då bliver
Av ett köttsligt syndigt liv!




Bunden vers (Annat versmått) av Pehr Werz
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-11 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz