Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instabilitetens vagga

Digital komfort
tryck på rätt knapp
och partiklar
lyder blint

men vrider
sig ur greppet
skapar egna
förutsättningar
för rörelse
lidelse
oförutsägbarhet

logistiken
ologisk
under
logikens
täckmantel

tar sig rätten
att bara se
undantag

från regeln
regelboken
manualen
hållfastheten

en sten
må vara
en sten
ropar materians
neurotiska
dyrkare

och passar inte det
så välj asfalt
eller nått annat
påtagligt
för Guds skull

i sammma stund
laddas
bakomliggande
magnetfält
av materians
moderliga olydnad

intellekt
faller ner
i intuition

stabilitet
vilar i instabilitetens
trygga vagga





Fri vers av Petter Wingren
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-12 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren